Voordelen van inhuren van touringcarchauffeurs via Vrachtbaan

Altijd chauffeurs voor u beschikbaar

Er komen steeds minder chauffeurs op de arbeidsmarkt. Dit komt mede door de vergrijzing: van alle chauffeurs is 30% ouder dan 50 jaar. Wij maken jonge mensen enthousiast voor het chauffeursvak en leiden ze op tot beroepschauffeur. Dit doen we ook met mensen die van carrière willen switchen. Door ons grote netwerk van chauffeurs is er altijd een geschikte touringcarchauffeur voor u beschikbaar.

Geen werkgeversrisico’s

Zo snel mogelijk na het inhuren van de touringcarchauffeur via Vrachtbaan, gaat deze bij uw bedrijf aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de chauffeur de juiste instelling, papieren en ervaring heeft voordat hij voor u aan het werk gaat. De eerste 13 maanden werkt de chauffeur op basis van detachering. Dit betekent dat de chauffeur bij Vrachtbaan in dienst is, waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft.

Samenwerking met Van Buuren Opleidingen

Vrachtbaan heeft een nauwe samenwerking met opleidingsinstituut Van Buuren Opleidingen. Deze verkeersschool heeft meer dan 50 jaar ervaring met het opleiden en bijscholen van beroepschauffeurs. Door de samenwerking met het opleidingsinstituut kunnen we garanderen dat al onze touringcarchauffeurs op dezelfde manier geschoold zijn en de chauffeurs gemakkelijk laten bijscholen.

“De touringcarchauffeur is de eerste periode in dienst bij Vrachtbaan. Daardoor heeft u geen werkgeversrisico’s, maar wel een professionele en flexibele chauffeur.”

Werkwijze inhuren touringcarchauffeur

1. Opleiden

Nog voordat u contact met ons opneemt leiden wij de touringcarchauffeurs op. In 4 tot 5 maanden halen de chauffeurs het rijbewijs D en code 95. Daarnaast doen de chauffeurs rijervaring op, zodat ze na de opleiding direct bij uw bedrijf aan het werk kunnen.

2. Kennismaken

We maken tijdens de opleiding uitgebreid kennis met onze chauffeurs, waardoor we goed weten wie er bij uw bedrijf past. We matchen u met een van de touringcarchauffeurs en kijken in een kennismakingsgesprek of er inderdaad een klik met uw bedrijf is.

3. Aan de slag

Als het klikt tussen u, uw bedrijf en de touringcarchauffeur gaat hij aan het werk. De eerste 13 maanden blijft de chauffeur bij Vrachtbaan in dienst. Bent u toch niet tevreden over de chauffeur? Dan kunt u er na 7 maanden voor kiezen het contract niet te verlengen.

4. Overnemen

We begrijpen dat u een goede touringcarchauffeur niet meer zomaar wilt laten gaan. Daarom geven wij u na 13 maanden de kans om de touringcarchauffeur kosteloos over te nemen. Vanaf dat moment treedt de chauffeur bij uw bedrijf in dienst.

Kosten touringcarchauffeur inhuren

De kosten voor het inhuren van een touringcarchauffeur zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Neem contact op voor meer informatie over het inhuren van een touringcarchauffeur. Wij geven u graag advies!

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken

Als u hierover meer wilt weten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We maken graag een afspraak met u, om onze aanpak toe te lichten, Dit doen we kosteloos uiteraard.

Geïnteresseerd in informatie, eerst meer info