Wij leiden chauffeurs op die bij u passen

Vrachtwagenchauffeur inhuren

Omdat wij samenwerken met de grootste transportopleider (Van Buuren Opleidingen) van Nederland, hebben wij met grote regelmaat enthousiaste vrachtwagenchauffeurs die net klaar zijn met hun opleiding en graag aan het werk gaan. Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en inzetbaar op nationaal en internationaal transport.

Vrachtwagenchauffeur inhuren

Buschauffeur inhuren

Heeft u een ov-bedrijf en bent u op zoek naar enthousiaste lijndienst buschauffeurs? In samenwerking met het gerenommeerde opleidingsinstituut Van Buuren Opleidingen, leiden wij kandidaten op tot professionele buschauffeurs. Onze lijndienst buschauffeurs zijn representatief, klantvriendelijk en flexibel.

Buschauffeur inhuren

Touringcarchauffeur inhuren

Bent u voor uw reisorganisatie of touringcarbedrijf op zoek naar betrouwbaar en professioneel opgeleide touringcarchauffeurs?
Bij ons vindt u goed opgeleide touringcarchauffeurs die met veel plezier bij u aan de slag gaan. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de juiste papieren, vaardigheden én mentaliteit.

Touringcarchauffeur inhuren

“Gedurende de opleiding en in de periode als beginnend chauffeur is de chauffeur in dienst van Vrachtbaan waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft!”

Werkwijze

1. Opleiding

Wij leiden kandidaten in zes tot zeven maanden op tot beroepschauffeurs met rijbewijs C of CE en in 4 tot 5 maanden voor beroepschauffeur met het rijbewijs D of DE. Daarnaast halen ze bij ons hun code 95, zodat ze als professioneel chauffeur aan de slag kunnen. Wij leiden zowel vrachtwagenchauffeurs als bus- en touringcarchauffeurs op.

2. Kennismaking

Zodra de kandidaat zijn of haar opleiding heeft afgerond, stellen we deze aan u voor. Wij leren de kandidaten goed kennen gedurende de opleiding, waardoor we prima kunnen bepalen wie het beste bij uw bedrijf past. De kandidaat komt bij u op gesprek, zodat jullie samen kunnen kijken of het inderdaad een goede match is.

3. Aan het werk

Wanneer u verder wilt met de kandidaat, gaat hij voor 13 maanden binnen uw bedrijf aan de slag. Gedurende deze periode is de kandidaat bij ons in dienst en wordt hij aan u uitgezonden. Blijkt binnen de eerste 7 maanden dat de kandidaat toch niet past binnen uw bedrijf? Dan kunt u ervoor kiezen om het contract niet te verlengen.

4. In dienst

Wanneer de periode van 13 maanden voor beide partijen goed is bevallen mag u de kandidaat als werkgever kosteloos overnemen. U neemt de kandidaat dan in dienst, waarbij hij in uw transport-, ov- of touringcarbedrijf aan de slag gaat als beroepschauffeur.

Waarom een chauffeur inhuren via Vrachtbaan?

Een krappe arbeidsmarkt

De transportsector vergrijst: het percentage 50-plussers dat als chauffeur werkt ligt nu al ruim boven de 30% en zal alleen maar stijgen. Daarnaast blijft de instroom van jongere beroepschauffeurs dalen. Slechts 10% van de beroepschauffeurs is jonger dan 25 jaar. Dit betekent dat het aantal goede en ervaren chauffeurs de komende jaren alleen maar meer zal dalen en het nog lastiger wordt om goed personeel te vinden.

Unieke samenwerking

Vrachtbaan is uniek in zijn aanpak. Door onze samenwerking met Van Buuren Opleidingen kunnen wij het gehele opleidingstraject voor nieuwe werknemers verzorgen. Ook willen wij met u en uw personeel kennismaken, zodat wij goed weten “wat voor een chauffeur u zoekt”. Doordat wij de kandidaten tijdens de opleiding goed leren kennen, weten  we precies weten wie er bij uw bedrijf past. U heeft dan de chauffeur die over de juiste ervaring en papieren beschikt om uw opdrachten uit te voeren.

Een betrouwbare partij

Vrachtbaan werkt al meer dan 50 jaar in de transport- en logistiekbranche en kent deze branche daarom als geen ander. Dankzij deze ervaring en onze nauwe samenwerking met schoolorganisaties, kunnen wij perfect inspelen op uw wensen en behoeften. Gedurende de opleiding en in de periode als beginnend chauffeur is de chauffeur in dienst van Vrachtbaan, waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken

Als u hierover meer wilt weten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We maken graag een afspraak met u, om onze aanpak toe te lichten, Dit doen we kosteloos uiteraard.

Interesse inhuur