Informatiebijeenkomst

Er ontstaat een groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs.
Veel transportbedrijven zoeken momenteel goed opgeleide chauffeurs.

Het is meer dan alleen maar even een rijbewijs C/CE halen. Denk alleen al aan alle theorie die je moet halen, Code 95 en wat zo al meer.

Wij leggen je graag uit hoe een opleiding verloopt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Eerst volgende informatiebijeenkomst

Wanneer: dinsdag 23 november 2022
Waar: online
Hoe laat: 14:00 – 15:00

Wanneer: dinsdag 13 december 2022
Waar: Ermelo, Mariënhoef 11, 3851ST
Hoe laat: 17:00 – 19:00

Programma

Voorlichting opleiding vrachtwagenchauffeur C/CE.

 

Wil je alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur te weten komen? Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen wij jou alles over het beroep van vrachtwagenchauffeur.
Aan de orde komen onder andere:

  • Het opleidingstraject
  • De mogelijkheden op de arbeidsmarkt
  • De opleidingskosten
  • Subsidiemogelijkheden
  • En beantwoorden wij al je vragen

Mocht je na de informatiebijeenkomst nog meer geïnteresseerd geraakt zijn, dan maken we graag een afspraak met jou voor een persoonlijke intake en het rijden van een intest om jouw aanleg voor het vak te kunnen ervaren.

Ben jij op dit moment niet in de gelegenheid om een informatiebijeenkomst van Vrachtbaan te volgen maar wil jij wel graag op korte termijn meer informatie? Houd dan onze website in de gaten voor onze inloopdagen op ons kantoor in Ermelo. Op deze dagen ben jij (zonder afspraak) van Harte welkom op het kantoor van Vrachtbaan voor meer informatie over de opleiding en het beroep van vrachtwagenchauffeur. Loop bij ons binnen op de Mariënhoef 11 te Ermelo en meld je aan bij de receptie voor een speeddate met Vrachtbaan! Let op! Neem wel even jouw cv mee!

We houden de informatiebijeenkomsten op onze vestigingen in Ermelo (Mariënhoef 11), Zwolle (Marsweg 3). Deze duren ongeveer 2 uur.

Naast klassikale informatiebijeenkomsten organiseren wij ook online informatiebijeenkomsten. Deze kunnen op wisselende tijdstippen plaatsvinden en duren ongeveer 1 uur.

Onderstaand tref je een overzicht van de eerstvolgende informatiebijenkomsten aan.

  • woensdag 23 november 2022  14:00 – 16:00 (online)
  • dinsdag 13 december 2022      17:00 – 19:00 (Ermelo)

Na jouw aanmelding ontvang je binnen 5 werkdagen een bevestiging met (voor) informatie.

Let op: onze opleiding wordt gegeven vanuit Ermelo, Zwolle en Lelystad. We zijn dus vooral actief in de provincie Flevoland, Utrecht en bovenkant van Gelderland.

Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst

Animatie voor laden formulier
Let op:
Onze opleiding wordt gegeven vanuit Ermelo, Zwolle en Lelystad. We zijn dus vooral actief in de provincies Flevoland, Utrecht en bovenkant van Gelderland. Buiten deze regio's hebben wij op dit moment geen werkgevers en kunnen u dus geen baangarantie bieden.