Chauffeur inhuren

We leiden kandidaten op voor zowel logistiek transport als personenvervoer. Onze beroepschauffeurs kunnen ervoor kiezen om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of touringcarchauffeur. Alle vrachtwagenchauffeurs halen hun code 95, waarna ze als professioneel chauffeur bij u starten. Tijdens de eerste 13 maanden van zijn contract bij uw transportbedrijf is de chauffeur echter nog in dienst van Vrachtbaan. U heeft dus geen werkgeversrisico.

Vrachtwagenchauffeur gezocht

We werken samen met Van Buuren Opleidingen, de grootste transportopleider van Nederland. Onze vrachtwagenchauffeurs zitten boordevol motivatie en worden opgeleid om in binnen- en buitenland aan de slag kunnen.

Vrachtwagenchauffeur inhuren

Buschauffeur gezocht

Bent u eigenaar van een ov-bedrijf en zoekt u naar enthousiaste lijnbuschauffeurs? Ook buschauffeurs worden in samenwerking met Van Buuren Opleidingen klaargestoomd voor de transportsector. Onze lijnbuschauffeurs zijn flexibel en hebben hart voor de reiziger.

Buschauffeur inhuren

Touringcarchauffeur gezocht

Voor reisorganisaties in binnenland en buitenland leiden we professionele touringcarchauffeurs op die de reizigers van het startpunt tot de eindbestemming vervoeren. Onze chauffeurs stellen de reiziger altijd voorop en weten wat te doen bij onverwachte situaties.

Touringcarchauffeur inhuren

Werkwijze

1. Opleiding tot chauffeur

Wij leiden de chauffeurs in ongeveer zes maanden op tot beroepschauffeurs met rijbewijs C of CE. Ook zorgen we ervoor dat ze hun code 95 halen, waardoor ze als gecertificeerd professioneel chauffeur bij u kunnen beginnen.

2. Kennismaking

Na afronding van de opleiding brengen we u met onze chauffeur in contact. Tijdens de opleiding leren we de kandidaten goed kennen, waardoor we snel weten welke chauffeur vrijwel zeker bij uw bedrijf zal passen.

3. Aan het werk

Heeft u een goed gevoel bij onze chauffeur? Mooi, hij of zij zal eerst 13 maanden bij u werkzaam zijn. Tijdens deze periode blijft de chauffeur bij ons in dienst. De proefperiode bedraagt 7 maanden. In de proeftijd kunt u beiden de samenwerking stopzetten.

Voordelen van Vrachtbaan

Aantrekkelijke opleidingen

De laatste jaren zoeken veel bedrijven nieuwe chauffeurs. De reden daarvoor is dat de transportsector aan het vergrijzen is en er nauwelijks nieuwe chauffeurs bij komen. Het vooruitzicht is dat het aantal jonge chauffeurs de komende tijd alleen maar zal dalen. Door de opleiding tot chauffeur aantrekkelijker te maken, mogen we in de directe toekomst meer nieuwe chauffeurs welkom heten in het werkveld.

Waardevolle samenwerking

We zijn zeer uniek in onze aanpak en dankzij onze samenwerking met Van Buuren Opleidingen verzorgen we het hele opleidingstraject voor nieuwe chauffeurs. Tijdens de opleiding leren we onze kandidaten goed kennen. Het voordeel daarvan is dat we na de opleiding precies weten welke chauffeur bij uw bedrijf past. Na een kennismaking kunt u samen bepalen wanneer de chauffeur start.

Betrouwbaar

Met meer dan 50 jaar ervaring in de transport- en logistiekbranche kunnen we zonder zorgen zeggen dat we deze branche kennen als geen ander. Dankzij onze ervaring voorzien we u van deskundig advies en kunnen we optimaal inspelen op uw wensen en behoeften. Daarbij is de chauffeur de eerste 13 maanden van het contract nog in dienst van Vrachtbaan, waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken

Als u hierover meer wilt weten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We maken graag een afspraak met u, om onze aanpak toe te lichten, Dit doen we kosteloos uiteraard.

Geïnteresseerd in informatie, eerst meer info