Voordelen van een buschauffeur inhuren via Vrachtbaan

Groot aanbod buschauffeurs

Er is een schaarste aan chauffeurs. De gemiddelde leeftijd ligt ruim boven de 50 jaar en blijft maar stijgen. Om personeelstekort tegen te gaan leiden wij continu kandidaten op tot het beroep van lijndienst- of touringcarchauffeur. De nieuwe buschauffeurs zijn enthousiast om aan de slag te gaan en worden na de opleiding direct geplaatst.

Geen werkgeversrisico

Gedurende de opleiding en als beginnend chauffeur is de buschauffeur in dienst bij Vrachtbaan. Wij detacheren de buschauffeur bij uw openbaar vervoer- of touringcarbedrijf. Hierdoor heeft u de eerste 13 maanden geen werkgeversrisico’s. Na deze periode kunt u de chauffeur kosteloos van ons overnemen. Zo bent u de komende jaren verzekerd van goede buschauffeurs.

Unieke samenwerking met opleiders

Vrachtbaan werkt nauw samen met opleidingsinstituut Van Buuren Opleidingen. Het instituut verzorgt het gehele opleidingstraject van de chauffeurs. Al onze buschauffeurs zijn op dezelfde manier geschoold; zo weet u wat u van ons kunt verwachten. Dankzij onze jarenlange ervaring en deze samenwerking kunnen wij perfect inspelen op uw wensen en behoeften.

“Het eerste jaar liggen de werkgeverrisico’s bij Vrachtbaan. Na een jaar kunt u de buschauffeur kosteloos overnemen.”

Procedure inhuren buschauffeur

1. Opleiding

Wij leiden de kandidaten in vier tot vijf maanden op tot beroeps- chauffeurs met het rijbewijs D of DE. Wij zorgen er ook voor dat de kandidaten hun code 95 halen, zodat ze direct als professioneel buschauffeur aan de slag kunnen.

2. Kennismaken

Tijdens de opleiding leren we de kandidaten goed kennen. Hierdoor weten we precies welke chauffeur bij uw bedrijf past. Na afronding van de opleiding stellen we de chauffeur direct aan u voor om te kijken of er daadwerkelijk een match is.

3. Aan het werk

Als er een match is, gaat de buschauffeur voor 13 maanden bij u aan de slag. De eerste maand geldt als proeftijd, terwijl er na 7 maand er bij gebleken geschiktheid nog een contract volgt van 6 maanden.

4. De kandidaat overnemen

Nadat de chauffeur 13 maanden via Vrachtbaan in uw openbaar vervoer- of touringcarbedrijf heeft gewerkt, heeft u de kans de medewerker kosteloos over te nemen. De kandidaat treedt vervolgens als beroepschauffeur bij u in dienst.

Kosten buschauffeur

Vrachtbaan hanteert voor het detacheren van “hun chauffeurs” marktconforme en scherpe prijzen. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie of advies. Neem dus gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken

Als u hierover meer wilt weten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We maken graag een afspraak met u, om onze aanpak toe te lichten, Dit doen we kosteloos uiteraard.

Inschrijven informatiebijeenkoms