Wie is Vrachtbaan?

Vrachtbaan leidt enthousiaste en gemotiveerde mensen op tot vrachtwagenchauffeur en biedt daarbij ook nog eens een keiharde baangarantie. Voor deze specifieke vacature in de regio Deventer krijg je een baangarantie van minimaal 13 maanden met een vooruitzicht op een vaste baan.

Wat ga je doen?

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij geĆÆnteresseerde mensen die in een straal van 30 km rondom Deventer wonen en interesse hebben in een (spoed)opleiding tot vrachtwagenchauffeur op de bakwagen.

Als vrachtwagenchauffeur vervoer je straks diverse vries-, maar ook versgoederen en kruidenierswaren. Met behulp van steekwagens of rolkarren lever je de goederen af bij horecagelegenheden en zorgt dat de goederen op de juiste locatie komen.

Je begrijpt vast dat een goede fysieke gesteldheid hiervoor van belang is. Een dienstverlenende instelling en goede communicatieve zijn hiervoor onmisbare eigenschappen, maar ook zeker integriteit en flexibiliteit. Er zal roulerend ook op zaterdag gewerkt worden.

Meld je aan voor de informatieavond

Wanneer kan je starten?

Voor deze functie kun je al snel beginnen! Medio september start de spoedopleiding waardoor je al voor het eind van het jaar al jouw rijbewijs C kunt hebben. Aansluitend kun je dan meteen beginnen met werken!

Je wordt voor de theorie- en praktijkopleiding opgeleid bij Van Buuren Opleidingen die als grootste rijopleider van Midden-Nederland ondertussen al 55 jaar ervaring heeft in het opleiden voor alle typen rijbewijzen.

Meld je via het formulier onder aan de pagina direct aan voor een van de speciale informatiebijeenkomsten waar wij je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden! Na aanmelding ontvang je van ons de nadere informatie inzake de informatiebijeenkomst.

Meld je aan voor de informatieavond

Waarom kiezen voor Vrachtbaan?

100% Baangarantie

Persoonlijk contact

Vrijblijvende informatieavonden

Meld je nu aan voor de vrijblijvende informatieavond!

Animatie voor laden formulier