Gerenommeerd opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur

Vrachtbaan werkt nauw samen met het toonaangevende opleidingsinstituut Van Buuren Opleidingen. De opleiding tot vrachtwagenchauffeur loopt via Van Buuren, waardoor je verzekerd bent van een goed aangeschreven certificaat na afronding van de opleiding. In elke branche waar je terechtkomt, staat Van Buuren bekend als gerenommeerd. Voordat je als professioneel vrachtwagenchauffeur de weg op mag, heb je zowel een groot rijbewijs C als code 95 nodig. Hiervoor doe je verschillende praktische en theoretische examens. Voor je groot rijbewijs C word je volledig medisch gekeurd, waarna je eerst twee theorie-examens en daarna een praktijkexamen doet. Om je code 95 te behalen voltooi je een theorie-examen en aansluitend twee praktische examens. Al deze toetsen zorgen ervoor dat je alle kennis krijgt en praktijkervaring opdoet om aan de slag te kunnen als vrachtwagenchauffeur.

Hoe garanderen we dat je gelijk aan de slag kan als vrachtwagenchauffeur?

Door de jaren heen hebben we vele samenwerkingen opgebouwd binnen ons werkgebied. Als grootste transportopleider van de regio hebben we contact met veel verschillende partijen waar we je gelijk kunnen plaatsen. We vinden daarom voor iedereen de juiste match qua werkgever. In ons netwerk zijn er altijd openstaande vacatures die snel gevuld kunnen worden. We plaatsen je na de opleiding bij een werkgever en zorgen er maandelijks voor dat je jouw salaris ontvangt. Je gaat gelijk fulltime of parttime aan de slag.

Ons netwerk dat baangarantie mogelijk maakt

We hebben zowel nationaal als internationaal werkgevers in ons baangarantienetwerk waar je als vrachtwagenchauffeur na je opleiding aan de slag kan gaan. Binnen dit netwerk hebben we partijen in onder andere de volgende branches:

  • Levensmiddelendistributie
  • Transport van containers
  • Tanktransport
  • Gevaarlijke stoffen
  • Wegenbouw
  • Huisvuiltransport

“Na mijn opleiding kon ik gelijk aan de bak.”

Recensie: “Door de baangarantie van Vrachtbaan kon ik na mijn opleiding tot vrachtwagenchauffeur gelijk aan de slag. Ik begon direct en heb in mijn eerste jaar als vrachtwagenchauffeur al heel veel leuke landen bezocht, zoals Spanje, Kroatië en zelfs een uitstap naar Estland. Met Vrachtbaan heb je daadwerkelijk baangarantie en ik raad ze iedereen aan!”

Meld je aan voor de informatieavond

Wil je meer te weten komen over de opleiding vrachtwagenchauffeur met baangarantie? Meld je dan snel aan voor de informatieavond. Onze informatieavonden zijn te bezoeken in zowel Zwolle als Ermelo. Hier praten wij je onder andere bij over het opleidingstraject, hoeveel het kost en in wat voor branches je komt te werken. Uiteraard beantwoorden we alle andere vragen die je nog hebt. Je mag zelfs achter het stuur van een vrachtwagen stappen. Aan het einde van de avond is het mogelijk om je gelijk in te schrijven voor een intakegesprek.

Meld je hier aan voor de informatieavond

Geïnteresseerd in informatie, eerst meer info