Huur een buschauffeur in

Van personenvervoer tot logistiek en transport: onze kandidaten zijn ervoor opgeleid. We bieden onze beroepschauffeurs uiteindelijk een specialisatie aan in de richting vrachtwagenchauffeur, touringcarchauffeur of buschauffeur. Onze buschauffeurs starten bij u zodra ze hun code 95 hebben behaald. In de eerste 13 maanden zijn onze chauffeurs nog in dienst van Vrachtbaan. Op deze manier heeft u zelf geen werkgeversrisico.

Buschauffeur inhuren

Vrachtbaan is ontstaan vanuit de grootste transportopleider van Nederland: Van Buuren Opleidingen. Op zoek naar hardwerkende lijnbuschauffeurs voor uw ov-bedrijf? Lijnbuschauffeurs worden opgeleid om persoonlijk en flexibel met reizigers om te gaan. Druk op onderstaande knop om meer informatie op te vragen en wij nemen snel contact met u op!

Buschauffeur gezocht

Touringcarchauffeur gezocht

Onze buschauffeurs ontwikkelen zich tot zelfstandige en gemotiveerde chauffeurs die nationaal én internationaal aan de slag kunnen.
We bereiden onze touringcarchauffeurs voor op het begeleiden van grote groepen reizigers. We leiden ze op om het vertrouwen van hun inzittenden te winnen en samen met reisorganisaties over grenzen te reizen.

Touringcarchauffeur gezocht

“Ons unieke opleidingsconcept is ontstaan in samenwerking met de grootste transportopleider van Nederland: Van Buuren Opleidingen.”

Onze aanpak

1. Studie

De beroepschauffeurs worden in een periode van 6 maanden opgeleid tot ze hun rijbewijs C of CE behalen. Ze behalen hun code 95, waarna ze hun opleiding hebben voltooid en fulltime aan de slag kunnen als beginnend chauffeur.

2. Matchmaking

Tijdens de opleiding hebben we de kandidaten goed leren kennen. Buschauffeur gezocht? We maken een geschikte match en evalueren deze door middel van een kennismakingsgesprek met u. We hechten belang aan de afstemming van de kandidaat op uw bedrijf.

3. Starten bij uw organisatie

Indien u een klik heeft met de kandidaat, kan hij of zij ten eerste 13 maanden bij u beginnen. Gedurende deze periode blijft de kandidaat bij ons in dienst, zodat u geen werkgeversrisico heeft. De eerste 7 maanden blijft een proefperiode, waarbinnen u de samenwerking stop kunt zetten.

4. In dienst

Indien beide partijen tevreden zijn over de samenwerking, dan kunt u ervoor kiezen om de chauffeur kosteloos over te nemen, zodat de kandidaat officieel bij uw tranport-, ov- of touringcarbedrijf aan de slag gaat als beroepschauffeur.

Vrachtbaan: werk en opleiding in transport en logistiek

Professionele opleidingen

Er is een groeiende vraag naar chauffeurs. Wij gaan deze trend tegen door de chauffeursopleiding aantrekkelijker te maken en in de toekomst meer chauffeurs welkom te heten in het werkveld. Door ons unieke concept snijdt het mes aan twee kanten: we zorgen dat onze kandidaten direct aan het werk kunnen na hun opleiding en transportbedrijven hoeven zelf geen tijd te investeren in de opleiding van nieuwe werknemers.

Een passende kandidaat

We verzorgen samen met Van Buuren Opleidingen het volledige opleidingstraject van a tot z. Doordat we onze kandidaten behoorlijk goed leren kennen door de opleiding heen, maken we geschikte matches met de transportbedrijven. Na een kennismakingsgesprek bepaalt u zelf of de kandidaat aan uw verwachtingen voldoet en of deze bij uw bedrijfscultuur past.

Geen werkgeversrisico’s

Doordat de beroepschauffeurs de eerste 13 maanden in dienst blijven van Vrachtbaan, loopt u geen onnodige risico’s. Zo zeker zijn wij van onze kandidaten. We putten uit onze 50 jaar ervaring in de transport- en logistiekbranche en weten wat de verwachtingen zijn van zowel de kandidaten als de transportbedrijven. Door hierop in te spelen zorgen we voor een goede werkrelatie.